Cum ar putea arăta Dinamo în meciul cu fcsb

Cele două formații nu-și permit pași greșiți. În acest moment, Fcsb se află la 4 puncte în spatele liderului, CFR Cluj, în timp ce Dinamo are de recuperat o diferență de 10 puncte faţă de echipa din Cluj (cu un meci mai puțin, partida cu Chiajna fiind amânată pentru miercurea viitoare).

Miriuţă este primul antrenor dinamovist din ultimii aproape 15 ani care îşi face debutul chiar împotriva marii rivale. Ultimul în această situaţie a fost Ioan Andone, în 2003.

“Fălcosul” l-a înlocuit pe Cornel Dinu chiar înaintea derby-ului, după ce “câinii” au pierdut trei meciuri la rând. Schimbarea de pe bancă nu a produs şocul dorit, iar roş-albaştrii au câştigat.

Miriuță fiind la primul meci pe banca echipei din șoseaua Ștefan cel Mare, și fără prea mult timp la dispoziție să schimbe ceva, va folosi cel mai probabil cam aceeași formulă pe care o folosea și Cosmin Contra. Tehnicianul de 49 de ani nu se va putea baza la meciul cu FCSB pe Costache, jucător eliminat în meciul din etapa precedentă cu CS U Craiova, scor 2-2.

Dinamo: Penedo, Romera, Katsikas, Nedelcearu, Filip, Hanca, Paul Anton, Mahlangu, Salomao, Bokila, Rivaldinho.

Lasă un răspuns