Singurul jucător al lui Dinamo care l-a nemulțumit pe Adrian Mutu în derby

Adus la Dinamo în ultima zi de mercato, congolezul a fost trimis pe teren de Miriuță în minutul 58 pentru a revitaliza ofensiva “câinilor”, dar nu a adus nimic notabil în atacul lui Dinamo și tabela a rămas nemodificată.

“Ne-a lipsit golul. Băieții au jucat, și-au creat ocazii, din păcate nu suntem concreți. Aici trebuie să lucrăm. Trebuie să lucreze cu atacanții, să fie mult mai concentrați pentru că ocazii au avut. Bokila trebuie să-și intre în formă pentru că așa nu merge, nu e ok cum joacă. Un fotbalist de valoarea lui ar trebui să demonstreze mult mai mult. Echipa a dat totul pe teren și ce pot să reproșez băieților este doar faptul că nu au fost concreți în fața porții.

A fost un meci disputat. Eu cred că rezultatul nu este echitabil. Cred că un egal era mai echitabil pentru că în prima repriză am dominat clar și am fost mai buni. În a doua repriză au fost acțiuni de ambele părți. Un rezultat de egalitate era cel mai corect. Băieții au forțat cât au putut, să nu uităm că și Steaua a început să joace în repriza a doua. În prima repriză, Steaua în afară de un corner și gol practic nu a mai avut nicio ocazie periculoasă” a mai declarat Adrian Mutu.

Dinamo va disputa miercuri, 27 septembrie, de la ora 20:30, partida restantă cu Concordia Chiajna. Partida a fost inițial programată săptămâna trecută, dar a fost amânată din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

“Poziția în clasament nu ne mai permite să facem pași greșiți. Sper ca băieții să se odihnească și să-și recapete puterile pentru că meciul cu Chiajna e dificil. E prea devreme să vorbim de play-off. O să vedeți oricum că Dinamo o să fie în play-off, nu vă faceți probleme. E o situație de moment. Vasile cred că a făcut cât a putut, ținând cont că a avut la dispoziție foarte puține zile. Am văzut o echipă care mi-a plăcut 50-60 de minute și sunt speranțe. Vasile o să facă o treabă bună și o să prindem și play-off-ul”, a declarat Adrian Mutu.

Lasă un răspuns