Ionuț Negoiță și-a criticat jucătorii: ”Voi bloca orice plată”

După ce Dinamo a pierdut meciul cu Concordia Chiajna, din ”Ștefan cel Mare”, Ionuț Negoiță i-a amenințat că îi va penaliza, dacă atitudinea lor nu se schimbă. Acesta a spus, în emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport 1, că ”va bloca orice plată”, după ce, până acum, susține el, le-a plătit la timp salariile fotbaliștilor.

”Nu vreau să văd o bătaie de joc. Eu am făcut tot ce am putut. Eu am mers pe mâna specialiștilor. Din principiu, susțin clubul Dinamo, pentru că e o răspundere asumată și pentru suporteri. Dar eu sunt dezamăgit de mai multă vreme față de ceea ce se întâmplă în fotbal.

Suntem cu bugetul după FCSB și CFR Cluj. Cunosc bugetele din Liga 1 și avem salarii destul de bune. Prin urmare, sunt foarte dezamăgit de ceea ce se întâmplă. Cred că nu e bine să fii prea domn. Tot timpul salariile au fost plătite la zi, pe 15 și cred că nu este în regulă. Voi schimba acest lucru și dacă nu-și vor reveni.

Eu am încredere în valoarea lotului, cred că s-a făcut bine ce s-a făcut și e vorba de atitudine. Aici simt că-și bate cineva joc de mine. Cine joacă și cine nu joacă. Pe mine mă interesează rezultatele. Suntem de râsul altora. Văd pe stadion că tot eu sunt înjurat. Orice aș face, nu este în regulă.

Eu zic că aici mai este de lucru și până în iarnă mai e drum lung, nu este o situație disperată. Mai sunt foarte multe meciuri. Eu consider că toți au valoare. Jumătate sunt sunt jucători de echipe naționale. Ceva nu se leagă și nu e de acum. Cred că le e prea bine.

E prea bine, e prea călduț. Când vor fi rezultate de locul 3, așa cum e și bugetul… Până nu revenim pe locul 3, nu-și vor mai primi banii. Niciunii dintre ei!”, a precizat principalul finanțator al lui Dinamo.

Lasă un răspuns