Miriuta si-a exprimat deja primele nemultumiri

Vasile Miriuță are parte de cel mai slab joc posibil. După înfrângerea din derby, 0-1 cu FCSB, Dinamo a fost învinsă și de fosta echipă a actualului antrenor, Concordia Chiajna, în restanța din etapa a 11-a.

”Am deschis scorul repede, aveam moral bun, dar am luat un gol, după o greșeală inexplicabilă. În a doua repriză am intrat bine, am marcat. Nu ne-am închis bine, a avut Bumba șutul acela, 2-2. Apoi am luat gol iar după o fază fixă”, a spus la finalul meciului, Miriuță.

”Acum suntem toți nervoși, dar mâine vom avea o discuție cu ei. Important e să câștigăm sâmbătă. Apoi voi avea două săptămâni la dispoziție pentru a ne pregăti. Sunt îngrijorat, dar trebuie să-și facă și ei autocritica.

Până în iarnă n-avem ce face. În iarnă vom vedea. Dar nu eu decid, decid șefii mei.

Lipsește Nedelcearu și nu știu cine va juca fundaș central. Avem doar doi fundași centrali, Nedelcearu și Katsikas, și am rămas cu unul acum.

Fanii trebuie înțeleși. La Dinamo n-ai răbdare, dar, încă o dată, ăștia suntem la ora actuală. Eu mă gândesc cum să-i motivez și să-i aduc pe unii cu picioarele pe pământ”, a încheiat acesta.

Lasă un răspuns