Ionuț Negoiţă mai are trei săptămâni să plătească 2.000.000 de euro, altfel pierde clubul

Ultima încercare a lui Negoiţă de a-l bloca pe Badea a eşuat. Cererea de ridicare a sechestrului pe acţiunile echipei Dinamo, respinsă.
Ionuţ Negoiţă a tot amânat plata către Nicolae Badea a sumei de 2.000.000 de euro. Procesul a început pe 10 ianuarie, la Judecătoria Sectorului 3, iar disputa se apropie de final.

Termenul de graţie pentru plata acţiunilor expiră la 31 octombrie 2017, Negoiţă se vede în imposibilitatea de a mai câştiga. Negoiță are dreptul la recurs în procesul pierdut pe 18 octombrie, dar nu mai are timp fizic să blocheze executarea silită a acţiunilor dacă nu găseşte banii.

Negoiţă are la dispoziţie 10 zile pentru a face recurs la sentinţa Judecătoriei Sectorului 3, însă un apel temeinic poate fi depus doar după sosirea motivării deciziei judecătorilor.

Va dura săptămâni până când va sosi această hârtie. Apoi urmează să fie depus apelul, se va fixa un termen (în cel mai bun caz, peste alte câteva săptămâni), apoi recursul va avea măcar câteva înfăţişări, ceea ce înseamnă că acţiunea se va prelungi, posibil, până în primăvara lui 2018.

Dacă Negoiţă nu va platii această datorie în câteva săptămâni, acţiunile SC FC Dinamo 1948 SA vor fi scoase la licitaţie, pentru a îndestula creditorul Nicolae Badea. La licitaţie se poate prezenta oricine, inclusiv actualul club al lui Badea, CS FC Dinamo, care joacă în Liga 4

Lasă un răspuns