Veştile deloc bune dinspre lotul feminin de la Montreal

Piaţa ”Place des Vainquers” din Parcul Olimpic de la Montreal a primit numele Nadiei Comăneci, după performanţele uluitoare de la Jocurile Olimpice din 1976, Nadia, a părasit sala tristă, după ce Larisa Iordache s-a accidentat grav înainte de a intra în concurs, iar Cătălina Ponor a ratat calificarea în finala la bârnă.

”România în stare de şoc la Mondiale. Larisa Iordache s-a accidentat la încălzire şi e out de la Mondialele de la Montreal. Diagnostic, ruptura de tendon ahilian. Sănătatea ei e tot ce contează acum. Fii tare Larisa!”, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a Federaţiei Române de Gimnastică.

Larisa Iordache, aflat în mare formă, cu şanse la medalii la individual compus şi bârnă, s-a accidentat grav la încâlzirea de la sol, aparat la care reprezentantele României urmau să debuteze.

Cătălina Ponor a intrat ultima în calificări la bârnă, iar toate speranţele ei s-au spulberat chiar de la început. Ea a ratat la debutul integralului, la urcarea pe aparat, astfel că a primit doar 12.233, notă cu care a rămas în afara finalei. Nici prezenţa în finala la sol nu este sigură, având în vedere că mai sunt încă două subdiviziuni în calificări. Statele Unite şi China, dar şi Franţa, Italia, Germania, Japonia încă nu au concurat.

Lasă un răspuns