Mesajul Catalinei Ponor, dupa decizia luata de a se retrage

Cătălina Ponor (30 de ani) se va retrage din gimnastică! Una dintre cele mai mari sportive din România, a transmis un mesaj emoționant despre retragerea sa.

Fosta gimnastă legitimată la Dinamo are un palmares impresionant: cinci medalii olimpice, din care trei de aur, 5 medalii cucerite la Campionatele Mondiale şi 13 la Europene. În aprilie, la Cluj, românca a cucerit aurul european la bârnă.

“Nu a fost o zi asa cum mi-am dorit dar sunt multumita de tot ce am realizat pana acum!
23 de medalii europene ,mondiale si olimpice ,26 de ani dedicati gimnasticii ca si sportiva cu 2 momente de neuitat.

1- Olimpiada de la Athena unde am realizat mai mult decat am visat.
2 – Campionatele Europene de la Cluj unde am trait niste momente unice atat frumoase in fata propriului public , cat si mai putin placute cu doar o zi inaintea finalei de la barna.

Sunt mandra de tot ce am realizat si tot ce am sacrificat penru acest sport care l-am iubit si il iubesc in continuare ,cu bune cu rele cu suisuri si coborasuri
Imi este greu sa ma despart de ceva ce am facut cu pasiune,daruire,devotament dar la un moment dat toate se opresc
Din cauza sanatatii care se cam joaca cu mine si din cauza varstei la care am ajuns ,am decis sa spun Stop!

Imi voi termina anul cu concursurile mici care au mai ramas si demonstratiile deja planificate dupa care din decembrie voi urma alt curs al vietii tot pe langa sport dar altfel in ideea de a ajuta in continuare gimnastica.
Va multumesc din tot sufletul tuturor celor care ati aplaudat ,bucurat,suferit,plans,topait impreuna cu mine.
Sunt multe persoane care ar trebui sa le mentonez pentru a le multumi insa ma voi rezuma doar la cateva nume importante.

Multumesc pentru tot ce mi-au dat si m-au invatat parintilor mei ,pentru toata sustinerea fizica cat si psihica si a celor 15 ani petrecuti impreuna si care pentru mine au devenit ca si parinti Dl Lucian ,Doamnei Mariana si Dl Bellu ,pentru ca ma stie de tot atatia ani si a fost langa mine intr-unul din momentele importante mentinate mai sus ,un om bland si suflet curat Domnisoarei Lili Cosma,kinetoterpeutului Toma Vasilescu care a cam avut de furca cu tendoanele mele ,Florin Astefanei maseurul nostru (noi ii spunem 6 ace fiindca asa ne minte de fiecare data si ajungem sa avem in jur de 32 dar noi il iertam spre binele nostru ) Mihaelei Dobranici care draga de ea nu stie cu ce sa ne mai cocoloseasca atunci cand avem vreo durere si multi alti oameni importanti care au stat in toti acesti ani langa noi.

Nu in ultimul rand FANILOR cei care fara ei salile ar fi goale si pustii si incurajarile lor nu ar mai aduce energie pozitiva noua concurentilor.

Va multumesc inca o data pentru tot si va iubesc din suflet!”, A scris fosta Dinamovistă pe pagina sa de facebook.

Lasă un răspuns