‘Dulaii’ sunt pregatiti de o noua provocare in Champions League

După partida câștigată în ultima secundă, etapa trecută, în faţa celor de la Kadetten Schaffhausen, scor 29-28, dinamoviştii sunt pregătiţi de o nouă provocare în Champions League. Dinamo va juca, duminică, în deplasare, împotriva lui Elverum Handball, ora 18:00.

Formația Alb-Roșie, a învins miercuri, formați CSU Suceava cu scopul de 31-26. Putem spune că băieții noștri au trecu cu brio de un antrenament pe care l-au avut înainte de meciul din Liga Campionilor.

”Da e mai greu în Champions League toţi dau 200% nu exista adversari care să vină deconcentraţi care să vină demotivaţi, nu există aşa ceva.

Taxeaza orice mică neatenţie orice greşeala şi de asta trebuie să încercăm şi noi să fim mult mai concentraţi decât am fost până acum, pentru că nu mai avem voie să facem greşeli şi mai ales să lăsăm spaţii neacoperite”, a declarat Răzvan Gavriloaia.

Formația nosatră se află pe ultimul loc al Gupei C, cu doar două puncte şi este obligată să câştige pentru a păstra şanse de a ajunge în faza următoare a competiţiei. Primele două clasate merg mai departe.

Lasă un răspuns