Dan Nistor spune că a rămas cu un gust amar după experiența de la Dinamo

Nistor a bifat 35 de meciuri pentru ”Câinii Roșii”, reușind șase goluri și șapte pase decisive și acum spune că a rămas cu un gust amar după experiența de la gruparea bucureșteană, pe care totuși o va păstra în suflet dat fiind faptul că a rămas Dinamovist.

Dan Nistor a fost înlocuit de Filipe Nascimento la Dinamo și s-a dus la CFR Cluj într-un schimb cu formația feroviară. Nistor spune că știe cine nu l-a mai vrut în ”haită” și faptul pentru care a fost îndepărtat s-a datorat că ar fi ”buba neagră” a vestiarului.

”Eu am spus din start că este un pas înainte, iar clasamentul arată clar asta. Știam ce condiții, echipă și pretenții sunt la Cluj. Mi-a rămas totuși un gust amar pentru că nu am reușit să fac mai mult la Dinamo. Am câștigat Cupa Ligii, totuși, dar au desființat competiția. Eh, e bine și așa, rămân în CV cu ultima Cupă a Ligii jucată. Nu am fost îndepărtat de Contra.

Știu exact cine sunt cei care au făcut asta, dar am să țin pentru mine. Alți oameni din club au vrut să fie așa. Eu sunt un tip mai de la țară și am o educație de la țară, nu îmi place să bag zâzanie, așa că voi ține doar pentru mine tot ce știu. Au spus că eu am fost “buba neagră” a vestiarului. Chiar dacă n-am fost dinamovist de mic, m-a durut. Nu am jucat mult la Dinamo, nu mă compar cu legendele clubului, dar începusem să fiu cu adevărat cu sufletul pentru acea echipă.

Nu am știut sigur până într-o dimineață, când m-a chemat Mister Petrescu să luăm micul dejun și m-a întrebat dacă vreau să vin la CFR pentru că el mă dorește foarte mult și Dinamo e dispusă să mă dea. Mi-a povestit ce are de gând să facă la Cluj, am bătut palma acolo și asta a fost. Am să rămân cu Dinamo în suflet toată viața mea, am prins acest “microb”.

Dacă stau să mă gândesc puțin, sunt cam pe aceeași linie. Foarte buni motivatori, îți dau energie prin atitudinea pe care o au, dar sunt și foarte duri. Bine, mie așa mi se pare normal să fie. Așa ar trebui să fie toți antrenorii, duri și exigenți cu jucătorii. Dacă greșești, plătești.

Astra Giurgiu mi se pare o mare surpriză și chiar cred că țintește titlul. Au vândut foarte mulți jucători anul trecut. Nu mai au vedete și lumea nu-i mai bagă așa mult în seamă, dar continuă să își facă treaba foarte bine, pentru că au un antrenor foarte, foarte bun. Am lucrat cu Edward Iordănescu și chiar știu ce poate. Urmează Steaua, Craiova și, chiar dacă nu e pe loc de play-off acum, Dinamo. Nu știu în ce ordine, dar astea sunt echipele cu care ne vom lupta.

Miriuță e fost dinamovist, a jucat acolo, dar nu pot să îmi dau cu părerea despre el pentru că nu îl cunosc. Din ce am auzit pe la Cluj, este genul care știe să facă atmosferă în vestiar. Sper să facă treabă bună la Dinamo. Nu știu dacă FCSB este cea mai puternică contracandidată la titlu, dar din ce am jucat până acum, în teren mi s-a părut cel mai dificil adversar”, a explicat Dan Nistor pentru o publicație sportivă.

Lasă un răspuns