Vasile Miriuţă nu e prea optimist în ceea ce priveşte situaţia lui Adam Nemec.

Antrenorul nostru a vorbit despre situaţia atacantului slovac, la o zi după prima victorie ca antrenor al lui Dinamo, iar cuvintele sale nu sunt prea încurajatoare pentru fanii lui Dinamo. Miriuţă recunoaşte că mingea se află în terenul lui Nemec, după ce Ionuţ Negoiţă i-a făcut o ofertă de prelungire a contractului, dar şansele ca vârful slovac să accepte propunerea şefului de la RIN par, aşa cum Miriuţă o spune printre rânduri, destul de mici.

„Ieri a făcut o partidă foarte bună, a avut trei ocazii mari şi îmi pare rău că nu a înscris. E sub contract cu noi, atât timp cât vine la antrenament şi se pregăteşte eu nu am nicio problemă. Vom vedea la iarnă ce-şi va dori şi el. Acum e la 80-85% din capacitate, dar e foarte important să marcheze, pentru că moralul şi încrederea vor fi altele. Sperăm să marcheze în următoarele jocuri”, a spus Miriuţă.

„Cu Adam vorbesc tot timpul, mai ales că vorbim amândoi germană şi ne înţelegem. Deocamdată nu se gândeşte să plece, îşi face treaba aici şi în iarnă va lua o decizie. Nu se pune problema să stea pe bancă, am vorbit cu patronul! Eu nu îmi bat joc niciodată de un jucător care-şi face treaba. Joc cu el dacă-şi face treaba, pentru că altfel îţi baţi joc de el ca om…Nu sunt prea optimist că rămâne, dar domnul Negoiţă i-a făcut o ofertă foarte bună. Cărţile sunt la Nemec acum”, a mai spus Miriuţă la ProSport Live.

• În această iarnă, Nemec va intra în ultimele şase luni de contract şi va putea semna cu orice echipă doreşte, iar Gigi Becali a anunţat deja public că-l doreşte pe vârful slovac.

Lasă un răspuns