Patrick sau Dinamo? Pe cine va sustine in aceasta seara Florentin Petre?

Florentin Petre a prefaţat întâlnirea de azi dintre Sepsi şi Dinamo, de la 20:45. Fostul jucător alb-roşu a scos în evidenţă că Patrick ar fi avut loc în lotul lui Dinamo în condiţiile în care echipa este destul de „subţire”.

„Piticu” susţine că Patrick va fi favoritul său în această seară la meciul dintre Sepsi şi Dinamo: „Ţin cu băiatul meu azi. Îmi doresc să facă un joc bun, să joace, să fie sănătos. Dar de mâine voi ţine cu Dinamo. Sper să-şi revină pentru că e greu acum.

Ei acum stau la mâna rezultatelor. Mie mi-a plăcut foarte mult (n.r. de Patrick la Sepsi), pentru că el merita să joace şi la Dinamo. Atât timp cât îi dai încredere, copilul joacă. Avea loc acum la Dinamo. Fără nicio problemă. În iarnă nu are cum să revină, pentru că are contract până în vară. Patrick e un copil cuminte. Problema lui e că e cine este. Mereu copiii de fotbalişti vor avea probleme în fotbal”.

Antrenorul Forestei Suceava a refuzat din start orice ofertă venită din „Ştefan cel Mare”: „Nu, nu voi accepta. Eu am prezis lucrurile astea şi nu am fost înţeles, nu am fost ascultat. Sunt oameni mult mai buni decât dinamoviştii ăştia adevăraţi. Mie îmi place de Miriuţă. Are calităţi”, a declarat Petre.

Lasă un răspuns