Adam Nemec, ramane in „Stefan cel Mare”!

Atacantul slovac, Adam Nemec, intrat în ultimele şase luni de contract și în ciuda interesului oferit de FCSB, „vârful” dinamoviștilor nu a primit nici o ofertă concretă. Oficialii din „Ștefan cel Mare” se bazează şi în a doua parte a sezonului pe Adam Nemec și doresc să-i extindă contractul.

„Patronul de la FCSB aduce vorba de Nemec în fiecare săptămână de când a intrat Nemec în ultimele şase luni de contract. Este un jucător foarte bun, îl aşteptăm înapoi, este vital să joace şi suntem siguri că îşi va duce contractul până la capăt ca să ne atingem obiectivul.

Nu există ofertă pentru Nemec şi nici pentru alt jucător în acest moment. Dacă vine o ofertă de zece milioane de euro pentru Nemec, probabil că va pleca. Dar încă nu e nicio ofertă pe adresa clubului, ne bazăm pe el pentru a ne îndeplini obiectivul.

Are o ofertă făcută de club, aşteptăm un răspuns de trei luni de zile. I-am făcut-o chiar personal. Nu ştiu dacă e mică, mare, aşteptăm un răspuns”, a declarat preşedintele lui Dinamo, Alexandru David.

  • Adam Nemec (32 de ani) se află la Dinamo din 2016 și a fost golgheterul lui Dinamo sezonul trecut, cu 11 reuşite în 28 de partide, iar în actuala stagiune din Liga 1 a marcat de trei ori în 20 de partide.
Reclame