VIDEO | Prima reactie a lui Ronaldo Deaconu, despre transferul la Dinamo

Mijlocașul dorit de Dinamo, Ronaldo Deaconu (20 de ani), continuă să spere că va ajunge să îmbrace tricoul „câiniilor roșii”, chiar daca actuala sa echipă, Concordia Chiajna nu vrea să-l cedeze.

Acesta neagă informaţiile potrivit cărora tatăl său, a cerut ‘ajutoare’ pentru a-l convinge pe primarul Chiajnei să accepte să-l cedeze pe Deaconu în Ștefan cel Mare.

Ronaldo Deaconu: „Mă voi prezenta la reunirea Chiajnei, încă sunt sub contract acolo. Următorul pas în cariera mea ar fi transferul la echipa mea de suflet, la Dinamo, chiar dacă o parte din junioratul meu l-am făcut la Steaua, asta din cauză că locuiam lângă stadion şi îmi era foarte greu să fac naveta până în Ştefan cel Mare. Îmi doresc foarte mult să joc acolo, sunt dorit de tot staff-ul tehnic şi ăsta un lucru foarte important în fotbal, să fii dorit. Asta e dorinţa mea, visul meu de mic, să joc acolo şi da, e de ajuns să fiu dorit de staff-ul tehnic.

În plus, de ceva timp, am primit câteva sute de mesaje de la suporterii dinamovişti şi, pentru mine, asta înseamnă enorm. Concurenţa nu mă sperie, concurenţă găseşti la orice echipă, mie îmi place să concurez cu jucători de valoare, unde îmi pot pune abilităţile mai mult în valoare.

Mister mă apreciază foarte mult, m-a cunoscut în scurta perioadă pe care a petrecut-o la Concordia, e un antrenor foarte bun, pe care îl respect foarte mult şi sper să lucrăm din nou împreună.

Nu este adevărat, tata nu face parte din niciun sistem, din niciun partid politic. Familia îmi vrea doar binele şi ne dorim doar culoarul fotbalistic, nu banii sunt cel mai important lucru la vârsta mea.

Îmi doresc foarte mult să ajung la Dinamo pentru culoar şi pentru că e echipa mea de suflet. Tatăl meu e managerul meu, împreună cu cel mai deştept şi drăguţ agent din România”.

Reclame