VIDEO | Primele declaratii al lui Dan Nistor, după revenirea in Stefan cel Mare

Dan Nistor a ajuns în vară la CFR, la schimb cu Nascimento, dar nu a reușit să-l convingă pe Dan Petrescu. Fotbalistul şi-a dorit să revină la Dinamo, lucru care a devenit posibil după ce cluburile au ajuns la un acord.

Mijlocaşul de 29 de ani a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu gruparea din Ştefan cel Mare.

Dan Nistor: „Am semnat pe doi ani și jumătate. Sunt foarte bucuros, mi-am sunat și soția imediat după ce am semnat. M-am întors acasă, practic Dinamo e casa mea. Am vorbit cu domnul Miriuță, mă bucur că m-a dorit foarte mult, e foarte important pentru mine. Sper să ajut echipa să prindă play-off-ul. Nici nu vreau să mă gândesc că nu o să intrăm în play-off.

Nu vreau să mai vorbesc despre perioada petrecută la CFR. Așa au considerat unii, că trebuie să merg acolo. Nu știu dacă a fost greșit sau dacă a fost o decizie bună. Eu mă bucur că m-am întors. Cu Dan Petrescu nu am vorbit după ce am plecat. Nu mi-a explicat de ce nu am jucat.

Referitor la Steaua, am avut o singură discuție atunci cu nașul meu, Mihai Pintilii. Atât a fost, nimic mai mult, nu mi-aș fi dorit să merg acolo. Am mai avut câteva oferte, dar nu m-au interesat; când am auzit că mă vrea Dinamo, am acceptat imediat”.

  • 900.000 de euro e cota de piaţă a lui Nistor.
  • 17 meciuri a jucat Dan Nistor în acest sezon din Liga 1 pentru CFR Cluj.
  • 4 pase decisive are Nistor în acest sezon.