Lupu saluta revenirea lui Dan Nistor in Stefan cel Mare

Dinamo a adus în această iarnă 3 nume noi. Nistor, Pesic şi Aitor Monroy sunt jucătorii cu care Miriuţă speră să califice Dinamo în play-off. Fostul mare jucător al lui Dinamo, Dănuț Lupu a vorbit despre transferurile realizate în această iarnă și este convins că revenirea lui Dan Nistor în cadrul echipei este ce-a mai bună mutare făcută de „câini”.

„La capitolul transferuri nu prea am excelat. Am căutat jucători în limita posibilităților financiare. Mă bucur nespus de mult că s-a întors Nistor, am făcut un lucru extraordinar. Momentan, el e cea mai bună achiziție. Antrenorul care a fost la momentul respectiv nu l-a dorit, normal că jucătorul a plecat în vară. Important e că am reușit să-l aducem înapoi.

Cât timp au fost Contra și Mutu, noi, scouterii, nu prea am avut acces. Cât timp Andone sau Miriuță au fost antrenori, am fost și noi întrebați.

Ne-am dat acordul și pentru Pesic și Monroy, am spus că sunt jucători care pot ajuta echipa. Dacă aducem jucători străini, ar trebuie să aducem jucători străini mai buni decât fotbaliştii pe care îi avem noi în România. Decât să te încurce mai bine se antrenează separat, poate cu ocazia asta poţi să antrenezi 3 copii. Jos pălăria pentru tatăl lui Rivaldinho. În privinţa lui Rivaldinho… mă abţin”, a spus Lupu.

  • Vasile Miriuţă a renunţat la 4 jucători în acestă iarnă. 3 dintre ei sunt străini. Rivaldinho, Bokila şi Oliva au fost puşi pe lista de transferuri şi nu se mai antrenează cu Vasile Miriuţă.