Cum descrie Nica cantonamentul din Cipru | Primul dupa patru ani pentru el

Dinamo se află până pe 26 ianuarie în cantonament în Limassol (Cipru), acolo unde se pregătește pentru a da maximum în cele patru etape rămase din sezonul regular. Jucătorii dinamoviști au acuzat duritatea ședințelor de pregătire la care sunt supuşi de către Vasile Miriuţă şi Paolo Potocnik, preparatorul fizic al roșu-albilor.

Revenit, după aproape cinci ani în Ștefan cel Mare, Constantin Nica a vorbit despre cantonamentul efectuat sub comanda lui Vasile Miriuţă și susține că este conştient că perioada actuală de pregătire îi va ajuta să abordeze în condiţii optime partidele din a doua parte a sezonului.

„E o perioadă dificilă pentru toţi, de acumulare, în care trebuie să pregătim primele meciuri din campionat. Nu am mai făcut niciun cantonament de iarnă de când am plecat de la Dinamo şi pentru mine a fost puţin mai greu decât pentru ceilalţi.

Cel mai greu cantonament pe care l-am făcut a fost cu domnul Ţălnar, înainte să plec în Italia, cantonametnul de iarnă. A fost un cantonament foarte greu, pentru mine a fost cel mai greu cantonament de când joc fotbal. A fost foarte dur, cu trei antrenamente pe zi. Două până în 12 şi încă unul la 15:30-16:00.

Suntem motivaţi, ne antrenăm bine şi suntem un grup unit. Ne ajutăm unii pe alţii la antrenamente şi aşteptăm meciurile”, a declarat Constantin Nica.

Plecat în urmă cu patru ani la Atalanta pentru o sumă de aproximativ 1,6 milioane de euro, Nica a revinit la Dinamo, după ce oficialii „câinilor” au ajuns la un acord cu formaţia din Serie A pentru împrumutul până la finalul acestui sezon a jucătorului de 24 de ani.