Ionut Lupescu va candida la alegerile FRF | „Pentru mine este un lucru important”

Adunare generala FRF. 25.01.2010.

Generaţia de Aur şi-a ales în proporţie de 90% candidatul pentru alegerile FRF din 18 aprilie! Fostul mare jucător din Ștefan cel Mare, Ionuţ Lupescu (48 de ani), a fost sâmbătă în Bucureşti pentru a purta discuţii cu componenţii Generaţiei de Aur.

„Kaiserul” a fost convins de Basarab Panduru, Victor Pițurcă, medicul Pompiliu Popescu şi Florin Prunea că e singurul care îl poate învinge pe Răzvan Burleanu. După mai multe luni de incertitudine în care s-au rostit numele lui Gică Popescu, Cristi Balaj sau Florin Prunea. Generaţia de Aur va merge, în cele din urmă, pe varianta Ionuţ Lupescu.

„Ne-am întâlnit şi cred că e benefic pentru toată lumea. Sunt şanse foarte, foarte mari ca la alegerile din aprilie, pentru şefia FRF, ca Ionuţ Lupescu să fie ales să candideze din partea asociaţiei Generaţia de Aur. Să candideze la şefia FRF. Pentru mine este un lucru important.

Repet: sunt şanse foarte mari. Mi se pară că, odată cu această candidatură, fotbalul românesc are mari şanse să fie unul sănătos şi cu credibilitate. Sunt multe lucruri care vor fi benefice pentru fotbalul românesc. Au fost discuţii foarte interesante şi asta este concluzia”, a declarat Panduru.

Subiectul a fost comentată şi de fostul atacant al „câinilor” Florin Răducioiu: „Eu din păcate n-am participat la această cină pentru că am avut probleme personale. Vom vedea ce se va întâmpla. Dacă Lupescu va candida, în afară de prietenia care mă leagă, el e un om de mare valoare”.