Primele reacții ale oficialilor dinamovisti, dupa transferul lui Filip | Cum comenteaza Miriuta mutarea

Steliano Filip (23 de ani) și-a luat azi la revedere de la colegii săi de la Dinamo, după ce conducerea alb-roșiilor a ajuns la un acord cu oficialii lui Hajduk Split, pentru transferul fundașului stânga. Internaționalul român va ajunge în această seară la București iar mâine, la prima oră, va decola spre Antalya pentru a intra în programul de pregătire al croaților.

Tehnicianul „câinilor”, Vasile Miriuță a confirmat mutarea și a precizat că Constantin Nica şi Vlad Olteanu sunt jucătorii pe care se va baza în partea a doua a sezonului pentru postul lăsat liber de Steliano Filip.

„Îi urez baftă lui Filip, să treacă vizita medicala şi sa facă treabă bună şi acolo! A fost căpitanul nostru, dar sper că lipsa lui nu se va simţi. Nica a jucat bine în prima repriză, îl avem şi pe Olteanu. Sunt soluţii să-l înlocuim pe Stelu!”, a declarat Miriuţă.

Cele două cluburi s-au pus de acord în privința sumei de transfer, 300.000 de euro, doar că negocierile s-au împotmolit atunci când a fost adus în discuție salariul jucătorului. Filip dorea un salariu lunar de 25.000 de euro, Hajduk era dispusă să-i ofere doar 15.000 de euro, astfel că până la urmă s-a ajuns și aici la un numitor comun: 20.000 de euro.

”Așa este, Steliano Filip nu mai este jucătorul lui Dinamo. El va ajunge marți în Antalya, acolo unde Hajduk se află în cantonament. Noi, cei de aici, îi mulțumim și îi urăm succes la noua echipă, acolo unde sunt convins că va deveni om de bază”, a confirmat și Ionel Dănciulescu, acest transfer.

  • Steliano Filip la Dinamo avea un salariu lunar de 10.000 de euro, fiind al doilea cel mai bine plătit jucător de la Dinamo, după Adam Nemec, care primește cu 1.000 de euro mai mult.