Dinamo continua seria victoriilor din meciurile amicale

O nouă victorie pentru Dinamo, într-un meci cu două răsturnări de scor după pauză. „Câinii” s-au impus în al doilea meci amical din acest an, scor 3-2 în compania Austriei Viena.

Dinamo a început partida cu: Brănescu, Romera, Nedelcearu, M. Popescu, Nica, Mahlangu, Monroy Hanca, Nascimento, Pesici, Nemec. După pauză au mai jucat: Muțiu, Corbu, Dudea, Vl. Olteanu, Salomao și D. Popa.

Nedelcearu a deschis scorul pentru Dinamo în minutul 29, în urma unei lovituri de colţ, stabilind totodată și scorul pauzei. Fosta adversară a Astrei din grupele Europa League, a egalat în startul părţii secunde, prin Mohammed. După alte două minute, Alhassan a marcat pentru 2-1, iar Austria Viena era în avantaj. A urmat revenirea dinamoviştilor, care au egalat în minutul 53, graţie lui Adam Nemec. Golul victoriei a venit în minutul 61, când slovacul Nemec a reuşit dubla.

În prima partidă din stagiul de pregătire, Dinamo a învins Aris Limassol cu scorul de 5-0. Alb- roșii vor întâlni în următoarea partidă amicală, formația Termalica BB (Polonia), programată pe 24 ianuarie la ora 16:00.