Probleme pentru Jaime Penedo in cantonamentul lui Dinamo din Cipru

Portarul panamez al lui Dinamo, Jaime Penedo a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat în cantonamentul din Cipru. Acesta susţine că are câteva probleme de sănătate care nu-i dau pace şi că asta poate să influenţeze pregătirea pe care o face.

”E dur după ce vii după o pauză, dar încercăm să asimilăm asta, aşa că suntem bine. Mi-a slăbit mult corpul, dar asta a rămas în trecut şi acum am nevoie să fiu puternic fizic. Pentru asta lucrăm aici. Dar subiectul cu intoxicaţia, ce am avut eu, aia a rămas în trecut”, a declarat Penedo.

Portarul dinamovist care evoluează pentru naţionala din Panama, calificată la Cupa Mondială, a explicat şi care au fost neînţelegerile cu clubul care l-au determinat să întârzie la reunirea şi antrenamentele echipei din Ştefan cel Mare. El având de gând să se retragă din activitate în această vară, după ce va apăra la Campionatul Mondial din Rusia.

”Între mine şi club nu a fost nici o neînţelegere. Adică eu cred că s-a învârtit mai mult totul în jurul compensaţiei economice de la FIFA, în legătură cu Campionatul Mondial. Dar, în realitate, acesta nu era factorul determinant pentru care eu nu mă întorceam la club. Cred că mai mult au fost neînţelegeri din cauza lipsei de comunicare”, a mai spus panamezul.