Cu totii la Craiova | Oficialii olteni sustin ca meciul Universitatea Craiova – Dinamo se va disputa

România este sub nămeţi, dar oltenii, în ciuda temperaturilor extrem de scăzute de la ora jocului, anunţă că partida cu Dinamo din Cupa României, programată joi, de la ora 20:30, se va juca cu casa închisă.

evomag.ro

Preşedintele celor de la CS U Craiova, Marcel Popescu, a vorbit despre partida din Cupa Romaniei, ce se va disputa pe stadionul „Ion Oblemenco”.

„Nu hotărâm noi dacă se joacă, noi pregătim după ce s-a reconfirmat şi ieri că nu se amână. Faptul că nu se amână până atunci nu înseamnă că la ora jocului arbitrul nu poate să oprească şi sa-l reprogrameze pentru a doua zi. În ceea ce ne priveşte nu avem nicio problemă, terenul va fi curatat. Singura problemă pe care o avem este că vor foarte mulţi oameni să vină la meci, din sudul Olteniei, din zonele blocate şi toţi sună să întrebe cum să ajungă. Biletele, chiar dacă vi se pare surprinzător, s-au vândut foarte bine. În momentul de faţa cred că mai sunt 8.000 de bilete care pentru un meci cu Dinamo se pot vinde într-o zi.

În momentul de faţă, gazonul este acoperit cu o folie, cum a fost si la Iaşi, dar instalatţia de încălzire funcţionează. Se da folia la o parte. Nu cred că gazonul va fi deplorabil sau va crea probleme de disconfort gen Targu Mureş. Gazonul va fi ok, cu plusurile şi minusurile pe care le aduce o instalaţie de încălzire. Din informaţiile pe care le avem temperatura va fi foarte scăzută la ora jocului. În schimb, eschimoşii traiesc in iglu, iglul de la Craiova are 30.000 de locuri, e mai cald înăuntru decât afară”, a declarat oficialul oltenilor.

Marcel Popescu a vorbit şi despre schimbarea de antrenor de la Dinamo, Florin Bratu urmând să debuteze pe banca, joi seara.

„Este un antrenor nou, îl ştiu pe Florin, îi doresc succes, fiecare vine cu idei noi, i s-a dat o şansă. Faptul că i s-a dat o şansă într-un moment foarte greu al clubului este un vot de încredere pe care l-a primit. Aşa cum îl cunosc, sunt sigur că va încerca într-un timp scurt să rezolve ce se poate rezolva. La nivelul mentalului, Florin este un bun motivator şi sunt sigur că va încerca să rezolve problemele acestea. Sunt sigur că Dinamo nu vrea să facă un act de prezenţă, ci vrea să-şi joace ultima carte în Cupă şi să rezolve ce n-a putut să rezolve în campionat” a mai spus Marcel Popescu.

PREŢURILE DEPLASĂRI ÎN CRAIOVA:

Preţ bilet – 15 lei;
Cost transport (autocar) – 30 lei.

Tichetele se pot achiziționa zilnic de la casele de bilete ale stadionului Dinamo între orele 09:00 – 20:00.

Jocurile din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă.

Reclame