Prima reactie a lui Multescu, dupa ce Bratu a devenit noul antrenor al „cainilor”

Dinamo s-a despãrţit de Vasile Miriuţă după ratarea calificării în play-off. Doi dinamovişti au fost chemaţi la negocieri de şefii lui Dinamo: Gheorghe Mulţescu şi Florin Bratu. Ionuț Negoiță l-a ales pe Bratu, însă Mulțescu îl atenționează şi spune că primele măsuri pe care trebuie să le ia sunt în apărare.

„I-am trimis mesaj lui Bratu, l-am felicitat, i-am urat baftă. Mi-a răspuns și el. Dacă are nevoie de vreun sfat i-l dau cu mare plăcere. Important este ca Dinamo să câștige din toate aceste acțiuni. Dinamo e importantă în această ecuație, nu cine o antrenează. Bratu e un coleg mai mic.

Are atuurile lui, chiar dacă e lipsit de experiență. Are atuul că a fost acolo, cunoaște juniorii. Sunt avantaje și dezavantaje. Știi cum se zice: valoarea nu așteaptă scurgerea anilor. Poate Florin în ultimii 3 ani de când e antrenor a căpătat o oarecare experiență, s-a și informat foarte bine și poate își va face treaba perfect”, a declarat Mulțescu pentru GSP.ro.

Fostul antrenor al lui Dinamo, Gheorghe Mulțescu spune că echipa din Ştefan cel Mare, are mari probleme în defensivă.

„Dinamo suferă în zona centrală a apărării. Acolo au fost problemele cele mai mari. Erau probleme și înainte de plecarea lui Nedelcearu, dar acum s-au accentuat. Nu e singura problemă a echipei, dar cu asta ar trebui să se înceapă. Sigur, și forma lui Nemec reprezintă un handicap în acest moment”, a mai spus Mulțescu.

  • Gheorghe Mulţescu (66 de ani) a jucat pentru Dinamo între 1979 şi 1985 şi a cucerit trei titluri şi două Cupe ca jucător cu gruparea din Ştefan cel Mare. Mulţescu a avut şi trei mandate ca antrenor al „câinilor”: în 1990-1991, în 2008 şi 2013.
  • 5 trofee a câștigat Mulțescu din postura de jucător al lui Dinamo: trei titluri și două Cupe. Ca antrenor n-a cucerit niciun trofeu, iar ultima formație pe care a pregătit-o a fost CSU Craiova, în sezonul 2016-2017.
Reclame