Intalnire intre Bratu si Multescu | Dialog intre cei doi

Ionuț Negoiță a avut pe lista de antrenori două nume: Florin Bratu și Gheorghe Mulțescu, iar finan%atorul lui Dinamo l-a ales pe primul.

elefant.ro

La o zi după ce a fost prezentat la Dinamo, Florin Bratu s-a întâlnit cu Gigi Mulţescu în platoul unei emisiuni sportive. Actualul antrenor al „câinilor” a vorbit despre prima întâlnire cu jucători.

„Jucătorii s-au spovedit, ca să spun așa, mi-au spus tot ce s-a întâmplat. Sunt un antrenor deschis, îmi place transparența și comunicarea. În fotbalul românesc funcționează foarte bine acest lucru. Trebuie să știu ce vrea fiecare jucător.

Le-am spus și eu anumite lucruri jucătorilor. Vreau disciplină, respect și atitudine. Vreau să discut mult cu jucătorii, trebuie să treacă la muncă, altfel nu merge. Concurență pe posturi există.

Obiectivul meu este să împrospătez această echipă și să dau un spirit, să întineresc echipa când este cazul. Pe lângă jucătorii cu experiență să apară și alte nume, jucători mai tineri”, a declarat „Bratone”.

Gigi Mulţescu a precizat că Florin Bratu sigur ştie care sunt problemele la Dinamo.

„El ştie ce probleme şi capcane sunt acolo. Ştie la ce s-a băgat şi a identificat problemele”, a susţinut Gigi Mulţescu.

Lasă un răspuns