Jucatorul pe care Bratu mizeaza | „Am încredere în el, sper ca în două săptămâni să-l pun pe picioare”

Florin Bratu (38 de ani) este noul antrenor al lui Dinamo, după ce Vasile Miriuţă a fost demis. Tehnicianul „câinilor” şi-a făcut un obiectiv din reabilitarea lui Antun Palic (29 de ani).

Palic a revenit în această iarnă la Dinamo, după o experienţă nereuşită sub comanda lui Mircea Rednic la Royal Mouscron. Mijlocaşul croat nici la Dinamo nu a impresionat, fiind una dintre dezamăgirile echipei.

„Sunt hotărât să dau şanse tuturor. Palic a demonstrat în trecut că e un jucător foarte bun pentru Liga 1. A fost căpitanul lui Dinamo. Din punct de vedere fizic, el încă nu este la un nivel ridicat, pentru că nu a jucat în Belgia.

elefant.ro

Eu l-am găsit aici, nu e problema mea de ce a fost adus. Poate clubul şi antrenorul nu au ştiut în ce situaţie e. Am încredere că-l pot salva şi am discutat cu el. În următoarele zile, două săptămâni, o să-l pun pe picioare”, a declarat Bratu.

  • Palic e la a doua aventură la Dinamo, s-a întors pentru a ajuta echipa să ajungă în play-off, dar a dezamăgit în meciurile în care a fost introdus de Vasile Miriuţă.

  • Antun Palic a semnat o înţelegere valabilă pe un an şi jumătate şi va avea un salariu lunar de 7.000 de euro până la finalul stagiunii. De anul viitor va câştiga 8.000 de euro pe lună.
Reclame