Florin Raducioiu ii da replica lui Razvan Burleanu: „Poate si tu te-ai bucurat la golurile mele… Aveai 10 ani!”

Fosta glorie a clubului Dinamo, Florin Răducioiu (47 de ani) i-a răspuns şefului FRF, Răzvan Burleanu, cel care, într-o conferinţă de presă i-a numit ”şomeri” pe susţinătorii lui Ionuţ Lupescu.

bestkids.ro

Fost varf de clasa la AC Milan sau AS Monaco, îi e alături lui Ionuţ Lupescu în încercarea acestuia de a deveni preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

„Răspunsul meu pentru Răzvan Burleanu!

Răzvan, îţi transmit că nu sunt şomer, am chiar două joburi şi o viaţă frumoasă. Nu e însă o ruşine să fii şomer. E doar greu. Nu folosi asta ca o jignire. Sunt atâtea mii de oameni în Romania care nu-şi pot găsi de munca şi sunt amărâţi. Nu toţi au avut şansa să fie angajaţi de tineri la stat, la politicieni. Nu trebuie blamaţi.

O ruşine este să profiţi de funcţia pe care o ai să arunci cu noroi în oameni care au făcut ceva pentru ţara asta. Poate şi tu te-ai bucurat la golurile mele. Aveai 10 ani şi sper că pe atunci iubeai fotbaliştii români care jucau pentru România.

Eu nu sunt aşa iscusit ca tine la vorbe, dar vreau să-ţi zic că nu e frumos ce faci.
Tu ai vrut să ne jigneşti pe noi, cei care am făcut fotbal. Am jucat mai bine sau mai prost, dar tot timpul din suflet. Generaţia care a bucurat milioane de români nu merită să fie jignită. Cu atât mai mult de către preşedintele Federaţiei de Fotbal, a cărei emblemă am purtat-o pe tricoul tricolor”, a spus Florin Răducioiu.

  • Dinamo Bucureşti este singura echipă de club din România sub culorile căreia a activat Florin Răducioiu. Pentru echipa ”câinilor roşii”, atacantul a înscris 30 de goluri în 84 de partide jucate în perioada 1986-1990 și 2000-2001.

  • Cu echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare a câştigat campionatul României în sezonul 1989-1990 şi Cupa României în sezoanele 1985-1986 şi 1989-1990. De altfel, în finala Cupei României din 2 mai 1990, Florin Răducioiu a înscris de trei ori în poarta marei rivale, Steaua Bucureşti, scorul final fiind 6-4.