AUDIO | Florin Bratu se pregăteşte de debutul pe banca lui Dinamo: „Va fi primul meu meci oficial, cu siguranta va fi o provocare”

A venit momentul debutului, și ce debut!, pentru Florin Bratu. Prima reprezentație la nivel înalt a antrenorului de 38 de ani, tocmai într-o confruntare vitală.

evomag.ro

„Mitraliera” dezvăluie că e greu să-i motiveze pe jucători şi că atmosfera la echipă nu e cea mai bună după ratarea play-off-ului.

Florin Bratu: „Va fi primul meu meci oficial, cu siguranţă va fi o provocare. Vom merge la Craiova şi vom întâlni o echipă bună şi un public pătimaş. Va fi o atmosferă frumoasă pentru un fotbal de calitate, aşa cum sperăm să fie marţi. Este greu, pe jucători încerc să îi motivez, să le spun ceea ce au de făcut, să îi scot din starea în care au fost, pentru cî i-am găsit foarte dezamăgiţi de ratarea play-off-ului şi este normal să lucrăm şi la astfel de lucruri”.

Noul antrenor al lui Dinamo, a explicat că nu a stat deloc pe gânduri când a primit oferta de a antrena echipa sa de suflet.

„Orice în viaţă este un risc. Este o provocare, dar în acelaşi timp şi o responsabilitate mare. Dinamo e foarte greu de refuzat, iubesc acest club şi odată ce am primit această propunere, nu am stat foarte mult pe gânduri şi am acceptat. Nu m-am gândit prima dată la un eventual eşec. Sunt un antrenor tânăr, căruia îi place să muncească„, a mai spus Bratu.

Dinamo pleacă azi după-amiază spre Bănie fără cel mai bun atacant al ei, Nemec, în concediu medical în Slovacia. Katsikas va afla astăzi dacă poate face deplasarea după ce ieri s-a antrenat ușor alături de coechipieri.

  • 2-2 a fost scorul ultimelor trei întâlniri directe dintre Craiova și Dinamo.
  • 0-0 a fost scorul precedentei confruntări din „sferturile” Cupei, anul trecut, între cele două rivale, oltenii câștigând la penalty-uri cu 6-5.
Reclame