Continuă disputa dintre Gabriel Răduţă şi Rednic | Răduţă a răspuns acuzaților „Puriului”

Mircea Rednic, fost antrenor la Dinamo, a vorbit despre decizia lui Ionuț Negoiță de a-l aduce pe Florin Bratu pe postul de tehnician al primei echipe, afirmând că cel mai mare contestatar al ex-atacantului s-a transformat acum în cel mai mare susţinător.

Rednic s-a referit la Gabriel Răduţă, şeful Centrului de Copii şi Juniori de la Dinamo, iar acesta i-a replicat „Puriului”.

„Eu cu Rednic nu am discutat niciodată, nici de Bratu, nici de echipă, de nimic. E singurul antrenor cu care eu nu am comunicat de când sunt la Dinamo. Eu sunt la centrul de Copii şi Juniori, el era la echipa mare…nu am fost niciodată la Săftica cât a fost el acolo. Antrenorul şi fotbalistul Rednic înseamnă ceva, omul Rednic e cu totul altceva. El avea o altă strategie privind jucătorii, el voia să controleze totul, să se ocupe de toate. Voia să fie antrenor, manager, doctor, masor şi, dacă se poate, să mai aducă şi din familie vreo cinci-şase să-i angajeze pe aici.

Repet, ca antrenor şi fotbalist îl respect, dar ca om, nu! Rednic nu are problemele astea doar cu mine, ci cu toată lumea, adică şi cu cei mai buni prieteni ai lui. Vorbiţi cu Andone, cu Bratu, cu Şumudică, să vedeţi ce înseamnă omul Rednic. Să vă spună Bratu care e relaţia mea cu el. El a început antrenoratul cu mine, eu l-am adus la juniori din prima zi, apoi la echipa a doua şi tot aşa… Am petrecut etapele împreună. Nu făcea el paşii ăştia dacă nu eram şi eu acolo. Nu are logică ce spune Rednic.

evomag.ro

Pot să fiu şi eu răutăcios, dar nu e în regulă să faci aşa ceva. Şi eu am jucat 300 de meciuri în Liga 1, am fost la loturile naţionale, dar îmi respect foştii colegi”, a declarat Gabriel Răduţă pentru ProSport.

Gabriel Răduţă are şi o altă explicaţie pentru răbufnirea lui Mircea Rednic.

„E vorba şi de invidie referitor la Bratu. Ei au parcurs nişte etape împreună, Bratu a fost jucătorul lui…De fapt, Rednic ar fi vrut să fie în locul elevului acum. A zis printre rânduri… ‘mă bucur pentru el, dar nu are experienţă’. Păi, ce ei au avut experienţă aşa de la început? Altceva: eu am iniţiat acest proiect, să vină Bratu. Am vrut pe cineva din club, care cunoaşte totul! Aşa vine un antrenor, stă un an an, aduce zece jucători, apoi îi dă afară şi vin alţii la anul. Hai să vedem şi cu unul al nostru, de aici”, a mai declarat şeful Centrului de Copii şi Juniori ai lui Dinamo.

„Mă bucur pentru Florin. Mă surprinde că a acceptat să vină la Dinamo. Văd că unul care-l contesta cel mai tare pe Bratu când eram eu, acum îi ‘dă limbuţe’ şi zice că o să aibă succes cu tinerii. Unul cu R… Răduţă (n.red.- Gabi Răduţă, şeful Centrului de Copii şi Juniori ai lui Dinamo). Când eram eu, îl vorbea pe la spate. Sper ca Bratu să aibă succes”, a fost declaraţia făcută recent de către Rednic, despre instalarea lui Florin Bratu pe banca tehnică a lui Dinamo.

Reclame