„Asta e finala Cupei României”, este de pãrere Cristi Munteanu | Pe cine mizeazã în aceastã searã

Cristi Munteanu, fost portar la Dinamo, a vorbit înainte de marele meci de pe noul Oblemenco, de azi din sferturile Cupei.

evomag.ro

„Eu am încredere că Dinamo va câștiga. Dan Nistor va fi cel mai bun. O să fie jucătorul decisiv. Dinamo trebuie să joace cu inima și să aibă motivație. Dacă face asta, va câștiga.

Va fi greu pentru Craiova, pentru că joacă acasă și va fi presiune din partea suporterilor. Craiova atacă bine, dar are probleme pe faza defensivă”, a declarat „Babicu”.

Problemele pe care le-a întîmpinat Dinamo pînă acum nu l-au lăsat indiferent nici pe fostul portar al „cîinilor”, Cristi Munteanu.

Goalkeeper-ul spune că de vină pentru ratarea play-off-ului sunt jucătorii, dar și lipsa unui președinte.

„Nu e cea mai slabă echipă din istoria lui Dinamo. E vorba de atitudine, că valoare există. Bratu trebuie să mobilizeze jucătorii. Problema a fost lipsa atitudinii în unele meciuri. Aici e și vina antrenorului. La partida cu Astra jucătorii nu aveau voie să se prezinte așa. Au făcut doar act de prezență.

Totul s-a pierdut la meciul cu Steaua. Miriuță nu avea voie sub nicio formă să-l scoată pe Nistor. Așa a venit golul lui Teixeira.

Lui Dinamo îi lipsește un conducător. Din păcate, Negoiță a rămas fără președinte. Nu ai fost să nu ai un președinte. Uitați-vă la Steaua și CFR Cluj. E obligatoriu să ai un președinte valoros. Dacă exista unul, Dinamo nu ajungea în situația asta.

Nu înțeleg cum Rednic l-a convins pe Negoiță să conducă clubul fără un președinte, dar a făcut rău”, a mai spus fostul portar.

Reclame