Semnează Raţ cu Dinamo? În ce condiţii revine în Liga 1

Răzvan Raţ se antrenează cu Dinamo după despărţirea de Rayo Vallecano, iar „câinii” încearcă să-l facă să semneze cu ei măcar până la finalul anului. Anunţul a fost făcut de directorul sportiv al roş-albilor, Ionel Dănciulescu, acesta afirmând că ar fi o situaţie convenabilă pentru ambele părţi.

somproduct.ro

Fostul fundaş al Rapidului spune că situaţia sa se va clarifica în cursul acestei săptămâni şi transmite că prioritatea sa este găsirea unui angajament în afara României.

„Doar mă antrenez cu Dinamo, atât tot. Am spus-o de foarte multe ori, voi încerca să joc afară cât mai mult posibil. Când nu va fi ceva care să-mi îndeplinească mie criteriile, atunci nu exclud o revenire în Liga 1. Nu ştiu ce voi face, vom vedea săptămâna asta. Nu am avut absolut nicio discuţie.

L-am avut coleg pe Florin Bratu şi câteva zile antrenor. Cred că se descurcă foarte bine, e o şansă foarte bună pentru el să demonstreze că e un antrenor bun. Nu e un moment favorabil, Dinamo nu este în play-off şi a venit într-o perioadă dificilă, dar e o şansă în plus de a demonstra”, a declarat Raţ la ProSport Live.

„Orice este posibil în privinţa lui Raţ. Este un jucător cu o exprienţă extraordinară, ne-ar putea ajuta mult. În două săptămâni s-ar pune la punct cu pregătirea fizică. Ştiu că el îşi doreşte foarte mult să joace fotbal”, a fost declaraţia de acum câteva zile a lui Dănciulescu.

Reclame