Dănciulescu dorește reconstrucția echipei: „Trebuie să formăm o echipă competitivă” | Ce spune despre Nemec

Directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, mizează în totalitate pe Florin Bratu.

epiesa.ro

Rămași cu un singur obiectiv în acest sezon, clasarea pe locul 7, la finalul său. Dănciulescu dorește reconstrucția echipei în acest play-out, deoarece mai multor jucători le vor expira înțelegerile cu alb-roșii.

„Florin Bratu va sta și va analiza pe ce jucători se va mai baza din vară. Sunt mulți jucători care încheie contractele, cam 50%. Mă feresc să mai spun «New Dinamo», sunt sătul de această strategie. Trebuie să vorbim mai puțin și să facem lucrurile așa cum trebuie făcute. În acest play-out trebuie să formăm o echipă competitivă, i-am spus lui Florin să înceapă acest lucru chiar din primul meci.

Jucătorii care vor să plece în vară trebuie să dea totul în acest play-out. Am avut o discuție cu Nemec și mi-a spus că va da totul și va evolua cât mai bine pentru a-și găsi alt angajament. Nu-mi fac probleme în privința lui. Nemec n-a făcut ce a vrut, a plecat din țară pentru că era accidentat. Se antrenează singur, face alergări, se antrenează la sala de forță, dar nu alături de echipă. Probabil în 10 zile va intra într-un ritm normal de pregătire.

N-ai cum să faci performanță dacă schimbi lucrurile din mers. Hai să-l lăsăm pe Florin Bratu un an și jumătate, să nu mai schimbăm 7-8-9 jucători în fiecare pauză competițională!”, a declarat Dănciulescu.

Reclame