Ion Marin continuă criticile la adresa conducerii dinamoviste

Rămasă fără niciun obiectiv, Dinamo pare să înceapă reconstrucția echipei.

watchshop.ro

Lupta din partea a doua a clasamentului nu se anunță a fi una facilă pentru dinamoviști, crede Ion Marin (62 de ani), unul dintre personajele importante din istoria lui Dinamo. Are în palmares 10 trofee cu alb-roșii, între care 7 titluri, ca jucător, antrenor principal și secund.

”Fanii lui Dinamo erau obișnuiți cu rezultate, cu performanțe, cu jucători la echipa națională, așa că acum este o mare rușine că am ajuns să ne luptăm la retrogradare. Va fi dificil și acest play-out. Să te feresacă Dumnezeu ca echipa să-și piardă controlul și să ajungi să te bați la ultimele locuri. Actualul lot este cel mai slab din istoria lui Dinamo.

Eu sper ca acești jucători care au venit, să joace pentru echipă. Poți să faci un transfer, clubul să aibă un obiectiv, jucătorul alt obiectiv și să nu-l intereseze de obiectivul clubului ci de cel personal. Se pregătește cu echipa, mai joacă un meci, două trei, trece timpul și pleacă peste 5 luni la alt club. I-aș dori implicați pe acești jucători în obiectivul clubului. Pe altă parte cum aș fi putut să-i fac contract mai mare de 6 luni lui Torje când eu vreau să vând clubul. De ce să mă încarc? Este o problemă. Revenim la ce s-a făcut anterior. Nu vinzi cei mai buni jucători și nu spui niciodată că vrei să vinzi clubul”, a declarat Ion Marin.

  • Dinamo debutează în playout cu Gaz Metan Mediaş, acasă, luni, de la 20:45.
Reclame