Negoiță anunţă că efectele play-out-ului se vor vedea în scurt timp!

Dinamo a rămas cu un singur obiectiv în acest sezon, acesta fiind locul 7, primul din play-out, după ce „câinii” au fost eliminaţi şi din Cupa României.

Preşedintele clubului, Alexandru David, a admis că va avea loc o rectificare bugetară pentru sezonul următor.

„Lucrurile sunt foarte clare și lumea și suporterii trebuie să înțeleagă! Domnul Negoiță este ferm, clubul trebuie să se autosusțină. În condițiile în care vom avea o rectificare bugetară pentru sezonul viitor, din cauza rezultatelor de anul acesta, adică vom avea încasări mai mici, trebuie să existe un echilibru.

Politica nu se schimbă, domnul Negoiță este foarte hotărât ca Dinamo să meargă înainte până când se va ivi o posibilitate ca acest club să fie preluat de altcineva, care pate să facă mai mult.

Eu înțeleg că sunt foarte mulți cei de pe margine care comentează și sunt foarte vocali, legende, mai puțin legende. Își doresc mai mult, să facă mai mult! Există o ușă deschisă pentru toți.

epiesa.ro

Se fac asociații, să se ducă să cotizeze, să cumpere acțiuni, să facă mai mult pentru Dinamo. De vorbit, e foarte ușor”, a declarat Alexandru David într-o intervenţie telefonică la o televiziune.

Reclame