Răzvan Raţ la Dinamo | Ultimele detalii: „Cred că semnează cu Dinamo”

Impresarul lui Răzvan Raţ, Florin Manea, a anunţat, în această dimineaţă, că fundaşul stânga are mari şanse să semneze cu Dinamo, echipă la care se antrenează de câteva săptămâni.

evomag.ro

Manea a dezvăluit că fundașul stânga putea ajunge mai devreme la Dinamo, impresarul l-ar fi sunat pe Vasile Miriuță imediat ce Raț a devenit liber de contract după despărțirea de Rayo Vallecano și i-a propus să îl ia pe Raț, a cărui venire la formația „câinilor” ar reprezenta o mișcare importantă pentru întregul lot.

Experimentatului apărător are oferte din China, Kazahstan şi liga a doua din Spania, dar niciuna dintre propuneri nu-l încântă, iar impresarul său susţine că tricoul alb-roşu l-ar interesa pe fostul rapidist.

„Cred că Raț semnează cu Dinamo. Să vă spun un secret: eu l-am propus când era Miriuță. El a terminat cu Rayo, l-am sunat pe Vasile Miriuță și l-am întrebat: ‘De ce nu îl iei pe Raț?’ Am văzut declarațiile lui Vaișcovici (n.r. fostul atacant al lui Dinamo), care se întreba ce nevoie are Dinamo de Raț. Unele transferuri se fac pentru a mări randamentul echipei și Răzvan Raț are 113 selecții la echipa națională. E un jucător lângă care ceilalți jucători pot crește, au ce să vadă la el, a jucat la nivel înalt și se pregătește la vârsta lui.

El e mai util acum, pentru că Dinamo vrea să crească copii. Ajută să crești pe lângă Răzvan Raț, să te folosești de experiența lui. Uitați ce se întâmplă în Italia: sunt cei tineri, care cresc pe lângă Chiellini, pe lângă Pirlo…”, a spus Manea, într-o emisiune sportivă.

Dacă va accepta oferta „câinilor”, Raţ va urma exemplul lui Gabi Torje şi va juca în Ştefan cel Mare până la vară, când va fi împlinii 37 de ani.

  • Raț nu a mai jucat în Liga 1 din 2003, când a câștigat titlul de campion al României cu Rapid, unde a fost coleg de echipă cu Florin Bratu.
  • Raţ este liber de contract și va împlini 37 de ani pe 26 mai.
  • În carieră a jucat 113 meciuri pentru naţionala României.
Reclame