Negoiţă bate palma pentru vânzarea lui Dinamo? | Thiess a explicat care este rolul său în tranzacție

Ionuţ Negoiţă este tot mai decis să vândă Dinamo! Finanţatorul roşu-albilor, este în discuţii deja cu o firmă de investiţii din Marea Britanie pentru cedarea pachetului majoritar de acţiuni al clubului din Ştefan cel Mare.

elefant.ro

Cele două părţi au convenit asupra unei clauze de tip „non-disclosure agreement”, care obligă cumpărătorul şi vânzătorul să nu implice o a treia parte.

Problema lui Negoiţă este că în acest moment el are acţiunile puse sub sechestru asigurator pentru o datorie de 2.000.000 euro faţă de Nicolae Badea. Pentru ca vânzarea să se facă, Badea trebuie sa-şi dea acordul!

Adrian Thiess, un om de afaceri român, implicat în această negociere a ținut să facă precizări despre unele informații publicate, dar și despre posibila vânzare a clubului alb-roşu.

„Există pornită o procedură pentru preluarea pachetului majoritar al clubului Dinamo Bucureşti, dar această operaţiune e una de durată, cu multe acte, documente, consultări, audit, avocaţi, şi-aşa mai departe. Nu se vinde un club de azi pe mâine, iar în cazul de faţă procedura poate dura câteva luni. Pentru că au pornit discuţiile, firma interesată de preluarea pachetului majoritar a angajat în acest sens una dintre cele mai bune case de avocatură din România, dar procesul de preluare nu este unul simplu.

Există clauze clare de confidenţialitate, există un non disclosure agreement semnat, nu pot să dau niciun fel de detaliu suplimentar. Repet, singurul meu rol în această discuţie este doar de consultant! Nu cumpăr şi nici nu vând eu ceva! Sunt prea multe speculaţii despre rolul meu în această chestiune care chiar nu-şi au rostul în momentul de faţă”, a spus Adrian Thiess.

Reclame