OFICIAL | Dinamo îl va sustine pe Ionuț Lupescu: „Se ocupă de altceva, face o politică murdară”

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a mai pierdut un susținător important în alegerile pentru un nou mandat la șefia Federației.

elefant.ro

Dinamoviștii, prin vocea patronului Negoiță, îl vor susține pe Ionuț Lupescu.

„Este un moment important pentru viitorul fotbalului românesc. (…). Este adevărat că inițial, adică înainte ca Ionuț Lupescu să-și anunțe candidatura pentru această funcție, clubul Dinamo a semnat o hârtie de susținere a candidaturii actualului șef al FRF, dar în noul context, îmi exprim susținerea deplină pentru candidatura lui Ionuț.

Motivele sunt simple și evidente: pe lângă capacitățile extraordinare manageriale ale acestuia dovedite la cel mai înalt nivel, consider că Lupescu este un om cu care întreaga suflare fotbalistică, în mod general, dar cea dinamovistă, în mod special, se identifică și în care își pune speranțele pentru o evoluție sănătoasă a acestui fenomen în viitor”, a declarat Ionuț Negoiță.

Fostul antrenor şi glorie a clubului Dinamo, Ioan Andone l-a criticat, la rândul său pe actualul președinte al Federației Române de Fotbal, după ce acesta a început să „sape” în istoricul mandatului lui Mircea Sandu .

Aceasta este de părere că strategia lui Burleanu este una „murdară” și și-a exprimat susținerea pentru Lupescu.

„Eu sunt de partea lui Ionuţ şi cred că ar trebui să fie o dispută pe proiecte, pentru revitalizarea fotbalului românesc. Dar văd că este mai multă politică din partea adversarului lui Ionuţ.

Burleanu se ocupă de altceva, face o politică murdară. Îi este frică dacă se ocupă de asemenea chestii”, a spus Ioan Andone,

Reclame