Botoșaniul rămâne înzăpezit | Detalii despre reprogramarea partidei

Viscolul de la Botoşani a dus la amânarea meciul programat sâmbătă, dintre FC Botoșani – FC Dinamo şi le-a dat peste cap planurile celor două echipe. Astfel, meciul gazdelor cu Dinamo, cu siguranţă nu se va putea desfășura nici astăzi, în condiţiile în care în Moldova va ninge puternic.

elefant.ro

Cornel Șfaițer, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a oferit în această dimineață informații de ultimă oră despre starea gazonului. Terenul este în continuare înzăpezit. Finanțatorul echipei a spus că în Botoșani continua să ningă și deasupra gazonului s-a așternut un strat de zăpadă. Cornel Șfaițer este de părere că nici astăzi nu este vreme prielnică pentru disputarea partidei FC Botoșani – FC Dinamo.

”Chiar și în momentul acesta ninge. Nici astăzi nu se poate disputa partida. S-au făcut eforturi mari. Ninsoarea a venit la 18:30 sâmbătă seară, meciul începea la câteva ore după. Nu puteam să disputăm partida, oamenii au fost înțelegători. Am luat legătura cu Liga, chiar nu puteam disputa partida. Se putea reprograma partida cum era la Sibiu. Erau discuții și pentru azi, la prânz.

După prognoza meteo, nici astăzi nu se putea disputa partida, ceea ce se și întâmplă. Am avut ghinionul ăsta să nu putem juca. Și acum șase ani, angrenați în lupta pentru promovare în Liga 1, am avut două etape pline cu zăpadă. Am distrus terenul atunci, îmi aduc aminte. Au luat în calcul să rămână pentru astăzi. Au luat cina târziu, au stat pe la ora 21:45, până când s-a dat comunicatul oficial de la LPF. După acel comunicat au plecat și cei de la Dinamo. La momentul acesta nu se poate juca”, a spus Cornel Șfaițer.

  • În aceste condiții, partida nu se va putea disputa nici luni, așa cum era luat în calcul.
  • Dinamoviştii au plecat sâmbătă noapte din Botoșani.
Reclame