VIDEO | „Dublă” pentru fostul dinamovist, Paul Anton, în Rusia

Paul Anton face furori în prima ligă din Rusia. Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani, a fost adus în această iarnă de la Dinamo. Până acum românul a jucat trei meciuri iar acestea au fost primele sale reuşite în tricoul lui Anji.

elefant.ro

Fostul dinamovist a marcat ambele goluri ale echipei sale, Anzhi, în meciul cu Tosno, de pe teren propriu, din etapa a 23-a, scor 2-0.

Internaţionalul român a deschis scorul în minutul 17, cu un şut din prima de la aproximativ 20 de metri, mingea expediată de fostul căpitan al lui Dinamo fiind deviată de un adversar înainte să intre în poartă. În minutul 43, Paul Anton a reuşit dubla, în urma unui nou şut trimis puternic din afara careului, fără speranţe pentru portarul oaspeţilor.

În urma acestui succes, Anji a acumulat 23 de puncte şi a părăsit ultima poziţie, urcând pe locul 13 din 16, la doar un punct de primul loc care asigură salvarea de la retrogradare. Tosno are tot 23 de puncte şi ocupă locul 14.

Paul Anton, care are și două selecții la echipa națională a României, a fost convocat de Cosmin Contra pentru meciurile amicale pe care echipa României le va disputa cu Israel şi Suedia, pe 24 şi 27 martie.

Reclame