Nedelcearu rămâne cu sufletul alături de Dinamo şi în Rusia: „Sunt supărat pentru că Dinamo nu a ajuns în play-off”

Ionuţ Nedelcearu a lăsat-o pe Dinamo chiar înaintea marelui derby cu FCSB pentru a se transfera în Rusia, la UFA.

Nedelcearu a fost convocat de Cosmin Contra la naţională şi are şansa debutului sub tricolor în partidele amicale cu Israel şi Suedia.

Nedelcearu a ajuns în România în această dimineaţă, şi spune că vrea să demonstreze că poate fi o soluţie pentru naţională şi la viitoarele acţiuni. Fundaşul susţine că nu înţelege cum de foştii săi colegi de la Dinamo nu au fost în stare să ducă echipa în play-off.

„Sunt bucuros pentru prima convocare la echipa naţională, campionatul Rusiei îmi prieşte.

Îmi pare rău că nu e niciun jucător de la Dinamo la naţională, eu aş fi vrut să fie toţi aici. Mă înţelegeam bine cu ei, erau prietenii mei. După cum am jucat şi eu când eram la Dinamo, şi toţi, nu cred că am fi meritat să fim aici. Nu ştiu ce s-a greşit, dar cu siguranţă cu toţii au greşit şi eu şi toată lumea care a contribuit în acest sezon, cu toţii am greşit. Eu am lăsat Dinamo pe locul 6, erau la mâna lor. Sunt supărat pentru că Dinamo nu a ajuns în play-off, mă simt şi eu vinovat pentru această contra-performanţă”, a spus „Nede”.

Ionuț Nedelcearu a fost pus la curent şi cu zvonurile legate de fosta sa echipă şi cu faptul că miliardarul ucrainean Igor Surkis ar putea cumpăra clubul de la Ionuţ Negoiţă.

„Nu ştiu dacă e adevărat că Igor Surkis o va cumpăra pe Dinamo, dar sper să fie adevărat. La ce am citit despre dânsul, la câţi bani are, sper să fie adevărat şi să readucă clubul acolo unde îi e locul”, a mai spus Nedelcearu la sosirea în ţară.

Reclame