Miriuţă este liniştit: „Merge şi Dinamo înainte, merge şi Miriuta înainte, nu?”

FCSB_STEAUA - DINAMO 1-0, etapa 12, sezon regulat, Campionat 2017-2018, Stadion National Arena, Bucuresti, 24.09.2017, Foto : Cristi Preda

Vasile Miriuță a avut parte de coșmaruri în scurta perioadă petrecută la Dinamo: „Șase luni nu am dormit prea bine”.

evomag.ro

Fostul tehnician al „câinilor”, Vasile Miriuță (49 de ani) afirmă că doarme mult mai liniștit după plecarea de la echipă și că oricum ar fi părăsit „haita” la finalul sezonului, indiferent dacă Dinamo prindea play-off-ul. Acesta nu exclude o revenire în Ștefan cel Mare, dar spune totodată că de când a plecat nu a urmărit nicio partidă a „câinilor” sub conducerea lui Florin Bratu.

„Merge şi Dinamo înainte, merge şi Miriuta înainte, nu? Asta e viaţă noastră. E o experienţă, nu? Mi-am dorit să ajung la Dinamo. Păcat că nu s-a reuşit ce ne-am propus cu toţii. Aş fi plecat oricum pentru că am avut motivele mele, dar acum nu are rost să le dezvolt. Am reziliat pe cale amiabilă.
Nu m-am uitat la meciurile lui Dinamo. Am fost acasă cu familia, cu copii. Două săptămâni de relaxare totală. Se adună toate. Când îţi merge rău se adună toate”, afirmă tehnicianul.

Acesta nu exclude o revenire in Ștefan cel Mare si declara: „Aş mai antrena Dinamo. În viaţă nu poţi să spui niciodată „nu”, nu? „

Vasile mărturisește că în scurta perioadă petrecută la Dinamo nu a avut parte de nopți prea liniștite, dar spune că nu ar schimba nimic din mamdatul său: „Acum dorm mai bine. Au fost şase luni în care nu m-am odihnit foarte bine, dar a fost o experinţă. Vom vedea ce va fi peste câţiva ani. S-a văzut că punctele pe care le-am pierdut la început au contat foarte mult. Nu aş schimba nimic acum.”

Reclame