Miriuţă rupe tăcerea și îl atacă pe Mutu: „Nu vom fi niciodată prieteni”

Vasile Miriuţă (49 de ani), tehnicianul care a rezistat doar şase luni la Dinamo, după ce a reușit contra performanta de a nu se califica în play-off-ul Ligii 1, a vorbit despre Adrian Mutu.

evomag.ro

Acesta susține că fostul team-managerul lui Dinamo, este cel care s-ar fi opus aducerii sale la Dinamo şi care l-ar fi preferat pe Claudiu Niculescu.

„Eu zic că ar trebui să ne respectăm. Eu am un respect enorm pentru jucătorul Adrian Mutu. Ok, el a vrut alt antrenor pentru Dinamo, dar să ne vedem fiecare de treaba lui. La Chiajna, am obţinut câteva rezultate, în condiţiile în care echipa era nepregătită. Aţi văzut cum au jucat băieţii, după ce am plecat, pentru că au crescut mult din punct de vedere fizic.

Că a plecat din cauza mea la federaţie, sa fie sănătos. Nu vom fi niciodată prieteni. Avem anturaje diferite. Pe mine mă pot judeca un Cornel Dinu, un Mulţescu sau un Andone. Nu unii care nu au lucrat cu mine două zile. Nu poţi să zici că Miriuţă e prost sau urât, când tu nu ai vorbit niciodată cu el.

Claudiu Niculescu dacă îşi dorea să vină la Dinamo, probabil venea, înaintea mea. Ce, i-am săpat eu groapa lui Claudiu? Eu nu am cumetrii în fotbal, nu am naşi, nu am fini. Eu unde am ajuns, am ajuns pe munca mea”, a spus Miriuţă.

Reclame