Nicolae Badea îl ajută pe Negoiţă să vândă Dinamo

Ionuţ Negoiţă este tot mai decis să vândă Dinamo! Finanţatorul roşu-albilor, este în discuţii deja cu o firmă de investiţii din Orientul Mijlociu, care are birouri și în Anglia, grup care i-a fost prezentat finanțatorului dinamovist chiar de Nicolae Badea, cel de la care Negoiță a luat ultimul pachet de acțiuni pentru a deveni majoritar în 2013.

bestkids.ro

Omul de afaceri Adrian Thiess este cel care ţine legătura cu grupul de investiţii şi a confirmat rolul lui Nicolae Badea în această afacere.

„Din punctul de vedere al seriozităţii potenţialilor cumpărători nu e nicio îndoială. Când vor considera că trebuie să îşi facă publică identitatea, va fi o surpriză majoră pentru tot fotbalul românesc. Cred că era timpul să se întâmple aşa ceva, vor fi investiţii majore! Investiţii mai mari decât ce a făcut până acum Gigi Becali! Domnul Badea a fost încântat de ce i-am spus şi de ce vor să facă potenţialii cumpărători.

L-am rugat pe domnul Badea să faciliteze toată comunicarea între mine, potenţialul cumpărător şi domnul Negoiţă. Dumnealui are un rol important şi doreşte ca vânzarea să aibă loc”, a declarat Adrian Thiess pentru gsp.ro.

Fostul acţionar al lui Dinamo, Nicolae Badea este direct interesat de această afacere, deoarece trebuie să primească două milioane de euro de la Ionuţ Negoiţă pentru cele 22 de procente din acţiunile lui Dinamo pe care i le-a cedat.

Reclame