Dănciulescu a devenit numărul doi în clubul Dinamo | Primul anunţ important făcut

Conducerea lui Dinamo a avut astăzi o şedinţă de peste două ore, în care cea mai importantă decizie a fost numirea lui Ionel Dănciulescu în funcţia de director general al clubului.

watchshop.ro

Dănciulescu a vorbit, pentru prima oară, despre această nouă provocare din cariera sa profesională.

”Este o nouă provocare pentru mine, este o funcție care mă onorează, dar și care mă responsabilizează în egală măsură. Da, este funcția care-mi dă puterea de a decide tot ceea ce înseamnă fotbal la Dinamo.

Voi lucra foarte bine cu echipa pe care o am, voi avea o relaţie foarte bună cu Florin (n.red – Florin Bratu), pentru că vom lua deciziile împreună. Florin are susţinerea mea din toate punctele de vedere. Dacă vrei să ai rezultate, un drum al tău de a face performanţă, trebuie să ai continuitate şi la nivelul băncii tehnice. Florin, cât are contract, un an şi jumătate, va fi antrenorul lui Dinamo, nu se pune problema de a-l înlocui chiar dacă nu va avea rezultate. Pentru că acestea nu pot apărea peste noapte.

Alexandru David rămâne președinte executiv și se va ocupa de toate problemele legate de partea executivă, de finanțe, de relațiile cu LPF și FRF, cu tot ce ține de condițiile de antrenament. Voi lucra foarte bine cu el și tocmai de aceea am decis să avem biroul față în față. Sper să putem face lucruri importante pentru Dinamo”, a spus Dănciulescu.

Reclame