Dănciulescu a acceptat oferta lui Negoiţă şi e al doilea om, ca putere în clubul | „Am făcut această alegere cu inima”

Ionel Dănciulescu a fost numit, miercuri, în funcţia de director general al clubului Dinamo Bucureşti, a anunţat site-ul grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

watchshop.ro

Fostul atacant a mai ocupat funcția de director general în perioada 2014-2016, până la venirea lui Daniel Stanciu în „Ştefan cel Mare”.

Ionel Dănciulescu, ajuns la 41 de ani, va ocupa funcţia lăsată vacantă de Adrian Mutu în luna octombrie a anului trecut, odată cu plecarea la Federaţia Română de Fotbal.

„Este o nouă provocare pentru mine. Am făcut această alegere cu inima, deoarece mi-am dorit, în aceste momente dificile, să fac mai multe pentru club. Ne dorim o relansare a echipei, mizând pe jucători tineri, crescuţi în spiritul dinamovist.

Suntem o echipă de conducere tânără. Alexandru David rămâne în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie şi se va ocupa, ca şi până acum, exclusiv de partea administrativă. Eu voi conduce activitatea sportivă şi voi face echipa cu Florin Bratu pentru a începe pregătirile pentru sezonul următor”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru site-ul oficial al FC Dinamo Bucureşti.

  • Această poziție îl pune pe fostul atacant, din punct de vedere ierarhic, deasupra președintelui Alexandru David. Numărul 1 la clubul Dinamo rămâne acționarul majoritar Ionuț Negoiță.
Reclame