Vânzarea clubului Dinamo poate intra în impas | Detaliul de care depinde afacerea

Ionuţ Negoiţă vrea să renunţe la FC Dinamo Bucureşti, iar conform informațiilor apărute în ultima săptămână este foarte aproape să bată palma cu un grup de investitori din afara țării.

bestkids.ro

Adrian Thiess, cel care intermediază negocierile, a anunțat că Dinamo trebuie să clarifice situației stadionului din Ștefan cel Mare. Acesta a lăsat să se înțeleagă că mutarea va pica dacă noul stadion Dinamo nu va primi undă verde pentru construcție.

„Dacă chestiunea stadionului nu se clarifică într-o formă sau alta atunci lucrurile chiar se complică mult mai mult. Credeți că ar fi cineva interesat să cumpere ceva care este într-o situație oarecum complicată și n-are nicio perspectivă? Înțeleg că s-a anunțat planul de investiții de către CNI și este inclus și stadionul lui Dinamo. Este o preocupare a avocaților să obțină toate informațiile despre acest subiect”, a spus omul de afaceri Adrian Thiess, cel care a intermediat tratativele dintre Negoiţă şi reprezentanţii companiei arabe.

  • Concret, dacă Dinamo nu va avea un stadion nou, atunci nu va avea nici un nou patron.
  • Noul stadion Dinamo are șanse mici de a fi construit până în 2020, când se va derula Campionatul European, după cum susțin reprezentanții CNI. Mai mult, aceștia susțin că lucrările se vor termina, cel mai devreme în 2022.
Reclame