Detalii despre posibila vânzare a lui Dinamo: „Am stabilit data vânzării”

Nicolae Badea, fostul acționar al lui Dinamo, a găsit grupul de investiții din Orientul Mijlociu care negociază cu Negoiță preluarea clubului, iar Adrian Thiess este intermediarul.

Adrian Thiess a dezvăluit că există deja o ofertă, dar şi că afacerea s-ar putea încheia până la finalul lunii aprilie.

„Oferta a existat de la început. Se depune o ofertă. Aceşti oameni au o expertiză bună şi au oameni foarte capabili. Au spus că „oferta noastră este X”. Sperăm că putem rezolva în perioada de 45 de zile care a fost stabilită pe 16 martie.

E o oportunitate pentru ei. Dinamo e un club de tradiţie, cu suporteri frumoşi. E de interes. România e în Uniunea Europeană. Celelalte echipe vor trebui să ţină pasul cu Dinamo, dacă vor veni aceşti investitori. Ceva mai bun nu s-ar putea întâmpla pentru acest club”, a spus Thiess, luni seară la digi sport special.

„Din punctul de vedere al seriozităţii potenţialilor cumpărători nu e nicio îndoială. Când vor considera că trebuie să îşi facă publică identitatea, va fi o surpriză majoră pentru tot fotbalul românesc. Cred că era timpul să se întâmple aşa ceva, vor fi investiţii majore! Investiţii mai mari decât ce a făcut până acum Gigi Becali! Domnul Badea a fost încântat de ce i-am spus şi de ce vor să facă potenţialii cumpărători.

L-am rugat pe domnul Badea să faciliteze toată comunicarea între mine, potenţialul cumpărător şi domnul Negoiţă. Dumnealui are un rol important şi doreşte ca vânzarea să aibă loc”, a mai declarat Adrian Thiess, la sfârșitul săptămânii trecute.

  • Nicolae Badea îşi doreşte ca Ionuţ Negoiţă să vândă clubul pentru a-şi recupera datoria de două milioane de euro pe care o are actualul patron al „câinilor”.
  • Ionuț Negoiță nu deține brandul, stema și culorile lui Dinamo, ci doar drept de folosință din partea lui Nicolae Badea pentru societatea ASC FC Dinamo.

Lasă un răspuns