Povestea lui Sergiu Hanca! Cum a ajuns să fie „câine roşu”

O familie fericită şi împlinită, aşa sunt Sergiu Hanca şi soţia lui. După ce Andreea, a adus pe lume primul copil al cuplului, cei doi tineri şi-au împlinit marele vis, acela de a deveni părinţi.

watchshop.ro

Mijlocașul de 25 de ani al lui Dinamo, a povestit într-un interviu, de la cine a deprins dragostea faţă de culorile clubului Dinamo, cariera sa, dar şi despre frumoasa sa familie.

„În momentul în care am semnat primul contract de fotbalist profesionist mi-am pus anumite obiective. Tatăl meu este dinamovist convins, de la el am luat acest spirit. Obiectivul de a ajunge aici a fost al meu. Când am decis să mă bazez pe fotbal, părinţii au fost lângă mine. Acum mă concentrez pe munca mea de la Dinamo.

Vreau să evoluez în Spania. Dacă ar fi vorba despre o echipă la care să progresez, aş accepta. Este o responsabilitate în plus să fiu căpitan.

Eu am fost accidentat, am venit la Bucureşti să fac tratamente, am început să ieşim şi aşa a început totul. De când sunt cu Andreea m-am schimbat sunt mult mai responsabil, mai calculat. Se datorează totul ei.

În vară, în prima zi când am venit din cantonament am mers să mâncăm undeva şi mi-a dat o scrisoare în care mi-a scris că este însărcinată. Ne doream mult un copil. Este un sentiment unic nu poate fi descris în cuvinte, este o motivaţie să muncesc mai mult pentru viitorul lui. Ne-am gândit la botez, naşii vor fi tot naşii de la cununie, eu îmi doresc un băiat şi două fete. Momentat ea nu mai vrea… a fost o perioadă mai dificilă”, a povestit Sergiu Hanca.

Lasă un răspuns