Răzvan Raţ, nu e de Dinamo: „Am fi dereglat tot mecanismul”

Răzvan Raț a surprins pe toată lumea, deşi s-a antrenat în ultimele săptămâni cu Dinamo, a ales în cele din urmă să semneze cu ACS Poli Timişoara.

watchshop.ro

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al celor de la Dinamo, a lămurit motivul pentru care nu a fost păstrat fostul fundaş al naţionalei.

„Raţ ne-a cerut acordul să se antreneze cu noi, l-am primit cu braţele deschise, iar Florin i-a explicat cum stau lucrurile, după ce au avut câteva discuţii. La negocieri de salariu nu s-a ajuns. Răzvan e un jucător extraordinar de bun, ne-ar fi ajutat mult de tot, aveam nevoie de experienţa lui, de tot ceea ce înseamnă el pentru fotbalul românesc, dar pe poziţia respectivă, din păcate, îl avem pe Olteanu.

Nu cred că Raţ îşi permitea să fie rezervă în multe momente. Am fi dereglat tot mecanismul dacă îl scoteam din echipă pe Olteanu, asta pentru că el ocupă această poziţie de U21. Nu a fost vorba de nicio negociere legată de bani”, a declarat Dănciulescu.

  • Răzvan Raţ era liber de contract și va împlini 37 de ani pe 26 mai. În carieră, apărătorul a jucat 113 meciuri pentru naţionala României, iar ultima oară a evoluat în Spania, în liga secundă, la Rayo Vallecano.
Reclame