Probleme în cantonament! „La Săftica avem tot ce ne trebuie, însă atunci când ninge foarte mult e complicat”

Ninsoarea abătută asupra României în această săptămână le-a dat mari bătăi de cap dinamoviştilor.

evomag.ro

Tehnicianul Florin Bratu a anunţat că a anulat antrenamentul „câinilor”, de vineri. Codul portocaliu de ninsoare a afectat programul de pregătire al lui Dinamo. Florin Bratu nu a avut unde să își scoată jucătorii pe teren şi a motivat decizia la o săptămână înaintea meciului cu Juventus București.

„Azi nu ne-am putut antrena, a fost foarte dificil. Avem terenul acesta sintetic nou, care zilele trecute a fost deszăpezit. Am vorbit chiar şi cu Cosmin Contra, care acum două zile venise la Săftica să vadă terenul, pentru a se putea antrena acolo.

Din păcate, a renunţat şi s-a dus în altă parte, la un ‘balon’, pentru că începuse să ningă. La Săftica avem tot ce ne trebuie, însă atunci când ninge foarte mult e complicat, pentru că nu poţi să închizi totul.

E complicat, cu toate că avem un teren sintetic destul de bun la Săftica. Azi (n.r. vineri, 23 martie) a fost dată zăpada în totalitate de pe el şi mâine sperăm să poată să facă un antrenament cât de cât normal”, a spus Florin Bratu la un post de televiziune.

Reclame