Conducerea dinamovistă avertizează jucătorii: „Dacă cei care au contracte și de la vară încolo și cred că se pot prezenta așa…

Alexandru David, a vorbit despre prestaţia jucătorilor dinamovişti din partida pierdută pe teren propriu, de luni seară cu formaţia Juventus București (1-2).

evomag.ro

Evident, Gabi Torje nu a fost iertat, despre care a spus că trebuie să demonstreze pe teren atașamentul pentru club și suporteri, după cum a declarat președintele clubului.

„Vreau să spun tuturor jucătorilor care sunt la Dinamo: dacă ei cred că doar pentru că respiră aerul de la Săftica trebuie de fiecare dată pe 15 ale lunii să-și ia salariul, se înșală, dar lucrurile astea se vor regla pe viitor. Dacă ei cred că dacă pleacă la vară, după ce îi bate Juventus Colentina, se înșală. Dacă cei care au contracte și de la vară încolo și cred că se pot prezenta așa cum s-au prezentat la meciul cu Juventus Colentina, mai rămân de la vară, se înșală.

Și, în fine, dacă Gabi Torje iubește acest club și suporterii și a făcut sacrificiile pe care le-a făcut în momentul în care a ales să revină la Dinamo, trebuie să și demonstreze, nu doar din gură”, a spus președintele lui Dinamo.

Reclame