Dinamo învinge la Botoşani | Reacţia antrenorului Florin Bratu: A fost o deplasare grea”

Dinamo a câştigat greu cu FC Botoşani, 1-0 pe terenul formaţiei din Moldova, dar antrenorul Florin Bratu la finalul partidei s-a declarat mulțumit de prestația jucătorilor săi, mai ales că echipa venea după o înfrângere dureroasă cu Juventus București.

watchshop.ro

„O victorie importantă, venită după un meci în care am suferit în faţa lui Juventus. Dar jucătorii au avut o reacţie bună, au demonstrat că au valoare. Mă bucur pentru Moldoveanu, care a înscris la 19. Îi felicit pe toţi, că au dat dovadă de caracter. A fost o deplasare grea, iar aproape o repriză am jucat în 10. Sunt foarte mulţumit.

În acea situaţie în care eram, Nemec nu mai era util. El nu e mobil, iar noi aveam nevoie de un astfel de jucător. M-am gândit că Robert Moldoveanu poate face asta şi am fost inspirat.

Am discutat mult cu ei după înfrângerea cu Juventus. A fost foarte dureroasă, eu nici nu am dormit după acel meci. I-am făcut să înţeleagă că suntem la Dinamo, un club mare, pe care trebuie să îl respectăm”, a declarat Florin Bratu la finalul partidei.

Reclame